Κέντρο απεξάρτησης από το τζόγο

Ο τζόγος, από το απλό στοίχημα μέχρι και την συμμετοχή μας σε ένα καζίνο ηλεκτρονικό ή και φυσικό, είναι πρόβλημα που διαρκώς μεγαλώνει και καταστρέφει πολλούς ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Εκατομμύρια άνθρωποι είναι “κολλημένοι” και δημιουργούν καθημερινά προβλήματα στις οικογενειακές και επαγγελματικές τους σχέσεις. Δεν είναι σπάνιο το φαινόμενο ακόμα και της αυτοκτονίας όταν φτάσουνε σε σημείο να έχουν σημαντικές οικονομικές απώλειες.

Η εμμονή τους, στο να παίξουνε ανεξαρτήτως το στοίχημα – παιχνίδι που έχουν εθιστεί είναι πολύ δυνατή και τους κάνει να συμπεριφέρονται παράλογα. Φτάνουν σε σημείο να δανείζονται και να επιζητούν όλο και περισσότερα χρήματα από παντού, πουλάνε  προσωπικά και οικογενειακά αντικείμενα, αλλά ακόμα και κλέβουν, ώστε να έχουν κάποιο χρηματικό ποσό για να παίξουν ξανά. Παίζουν συνέχεια άσχετα με τις συνέπειες, άσχετα αν κερδίζουν ή αν χάνουν . Δε μπορούν  να μείνουν  μακριά από αυτό, καθώς το θέλω τους και η αδρεναλίνη τους είναι να παίξουν.

Ο πιο ύπουλος εθισμός είναι αυτός του τζόγου, καθώς δεν έχει κάποιο σωματικό αντίκτυπο ή άλλα εξωτερικά συμπτώματα, όπως βλέπουμε σε αλκοόλ και ναρκωτικά ή άλλες ουσίες.

Ο εθισμένος δεν μπορεί να δει το πρόβλημα, νομίζει ότι δεν είναι μέσα σε αυτό, τις λίγες φορές που θα το αποδεχτεί, θα το παρουσιάσει ως στιγμιαίο και μεμονωμένο λάθος, χωρίς ποτέ να θέλει να ενοποιήσει όλα αυτά τα λάθη στιγμιαία και μη που τον οδήγησαν σιγά σιγά σε ατελείωτη σπατάλη χρόνου και οικονομική καταστροφή. Έναν χρόνιο τζογαδόρο δηλαδή. Που είναι πραγματική ταμπέλα που θέλει να κρύψει. Δεν έχει σημασία πότε και τι χάνεις. Έχει σημασία ότι χάνεις τις πραγματικές αξίες της ζωής, αυτές που δεν ανταλλάζονται με χρήματα, αυτές που όσα και να κερδίσεις δεν θα τις αποκτήσεις ξανά ποτέ. Άσχετα με την οικονομική δυνατότητα του καθενός ο εθισμός είναι ο ίδιος και προκαλεί το ίδιες αρνητικές συνέπειες.

Η παραδοχή του προβλήματος είναι αυτή που θα σου δώσει την λύση, έχοντας μόνο μία μικρή θέληση, έλα στο κέντρο απεξάρτησης τζόγου, έχουμε την λύση, έλα σε εμάς και σταμάτα να καταστρέφεις τον εαυτό σου και τους γύρω σου, ξόδεψε μία φορά για την ζωή σου και απεξαρτήσου. Βάλε το τελευταίο και πιο σημαντικό στοίχημα… την ίδια σου την ζωή.

Δείτε ένα σύντομο video με τα θετικά αποτελέσματα

του κέντρου μας από την απεξάρτηση από το τζόγο.

Δείτε ένα σύντομο video με τα θετικά αποτελέσματα του κέντρου μας από την απεξάρτηση από το τζόγο.