Κέντρο απεξάρτησης από τα ναρκωτικά

9472d9_d75e3f2aea4f42b28f2edeb99be732e9
9472d9_15bd59b5e550403db4bcbfa05d6491c9
9472d9_eefdfc18b49b4e03989340520091fe95

Τα ναρκωτικά είναι ουσίες που μας αλλάζουν τον τρόπο σκέψης και αντίληψης των πραγμάτων γύρω μας. Ανεξάρτητα από το είδος τους και από πού προέρχονται, φυτικά και χημικά, διεγερτικά και χαλαρωτικά, για αυτούς που δεν έχουν τη δυνατότητα της αυτοσυγκράτησης μπορούν να αποβούν μοιραία.

Η ηλικία έναρξης γίνεται όλο και μικρότερη ειδικά τα τελευταία 20 έτη. Οι  περισσότεροι χρήστες ξεκινούν πριν από την εφηβεία από τα μαλακά ναρκωτικά. Άλλοτε από περιέργεια και άλλοτε γιατί θέλουν να δειχθούν στους γύρω τους.

Οι χρήστες ναρκωτικών ουσιών οδηγούνται γρήγορα σε ένα ψευδές μονοπάτι χωρίς επιστροφή, δήθεν διασκέδασης, ψεύτικης ευχαρίστησης και έτσι συνεχίζοντας τις δόσεις γίνονται εξαρτημένοι και καταλήγουν σε άθλιες καταστάσεις ψυχολογικές και σωματικές.

Χάνουν την υπόσταση της προσωπικότητάς τους και έχοντας στο μυαλό τους μόνο τη δόση τους αποκτούν παραβατική συμπεριφορά αντιμετωπίζοντας συχνά προβλήματα με το νόμο που τους εξασθενεί οικονομικά και ψυχικά, τόσο τους ίδιους αλλά και τους οικείους τους – συν-εξαρτημένους. Στις χειρότερες περιπτώσεις καταλήγουν σε ψυχιατρικές κλινικές και νοσοκομεία με προβλήματα υγείας νευρικές δυσλειτουργίες, ηπατίτιδα και άλλα μη ανατρέψιμα προβλήματα.

Οι χρήστες ναρκωτικών είναι άρρωστοι πρώτα απ’ όλα από τον ίδιο τους τον εθισμό. Φτάνουν πολλές φορές στα άκρα για να εξασφαλίσουν τη δόση τους με διάφορους χειρισμούς – ξεκινώντας πρώτα από τους οικείους τους και έπειτα βγαίνουν στην παρανομία για να αποκτήσουν με το έτσι θέλω τη δόση τους, που είναι η προτεραιότητα που έχουν στο μυαλό τους. Δεν είναι υπεύθυνοι γι’ αυτό. Η δύναμη του εθισμού είναι μεγάλη και δυνατή, πιο δυνατή από τους ίδιους και χωρίς την βοήθεια ειδικευμένου κέντρου απεξάρτησης ναρκωτικών δε θα τα καταφέρουν.

Στην «Πνοή στη ζωή» διαθέτουμε όλη την εμπειρία και αντιμετωπίζουμε κάθε μέρα αρκετές παρόμοιες καταστάσεις, ξέρουμε τον τρόπο που λειτουργεί ο εξαρτημένος, μαθαίνουμε τα θέλω του, γνωρίζουμε τον πόνο του και την μέθοδο να τον βγάλουμε από εκεί. Υπάρχει λύση που όπως την βρήκαμε εμείς έτσι θα την βρεις και εσύ! Με την σωστή καθοδήγηση θα μπορέσουμε να σε βγάλουμε από τον φαύλο κύκλο των ναρκωτικών. Πάρε την απόφαση και έλα μαζί μας, έχουμε περάσει και εμείς από τη θέση σου.

Δείτε ένα σύντομο video με τα θετικά αποτελέσματα

του κέντρου μας από την απεξάρτηση ναρκωτικών.

Δείτε ένα σύντομο video με τα θετικά αποτελέσματα του κέντρου μας από την απεξάρτηση ναρκωτικών.