Κέντρο απεξάρτησης από το αλκοόλ

Το αλκοόλ και όλα τα οινοπνευματώδη είναι εθιστικές ουσίες που μπορεί κάποιος να βρει εύκολα και νόμιμα,  καθώς πωλούνται σχεδόν ανεξέλεγκτα σε κάθε γειτονιά, από super-market, καταστήματα ψιλικών, καφετέριες και ΒAR. Είναι ένα νόμιμο ναρκωτικό και σχετικά φτηνό. Είναι ψυχοτρόπος ουσία και προκαλεί ανεξάρτητα από την ηλικία μεγάλο εθισμό.

Αλκοολικός θεωρείται κάποιος που στην καθημερινότητα του ορίζει προγραμματισμένα ή και λειτουργώντας μηχανικά κάνει κατανάλωση αλκοόλ ώστε να ενεργήσει σε μια πράξη όπως διασκέδαση, συνάντηση, εργασία, αντιμετώπιση άλλων δραστηριοτήτων και προβλημάτων. Είναι υποταγμένος σε αυτό χωρίς καν να το γνωρίζει. Η εξάρτησή του υπάρχει άσχετα με την ποσότητα που καταναλώνει. Αυτό με τον καιρό τον οδηγεί σε μόνιμη βλάβη εγκεφάλου ή σε χρόνιο πρόβλημα κυρίως με το συκώτι και μπορεί να τον φτάσει ως το θάνατο. Η εμμονή και ο καταναγκασμός που επακολουθεί με την χρήση του αλκοόλ έχουν σαν αποτέλεσμα να φτάνεις στο σημείο να πίνεις ενάντια στη θέλησή σου.

Το αλκοόλ σιγά σιγά με την χρήση του σε απομακρύνει από φίλους, οικογένεια, εργασία  κάνοντάς σε υποχείριο σε αυτό, ώστε να περιστρέφεσαι πάντα γύρω του με μόνη σου επιθυμία να είναι να το καταναλώσεις.

Υπάρχει όμως λύση. Η διακοπή του αλκοόλ με τις μεθόδους που ακολουθούμε είναι το πιο ουσιαστικό βήμα που κάνουμε, ακούγεται εύκολο και έτσι είναι, αλλά για να μπορέσεις να συνεχίσεις την αποχή χρειάζεται η αντιμετώπιση της ψυχικής εξάρτησης.

Η συμβουλευτική καθοδήγηση μας σε συνεργασία με τον ψυχολόγο και άλλους θεραπευτές του προγράμματος μας επιτρέπει να δώσουμε το ψυχολογικό σθένος να συμμετέχεις θετικά στην άρνηση. Γνωρίζοντας πλέον το πρόβλημά σου, την αιτία που σε οδήγησε εκεί, είναι μαθηματικά βέβαιο ότι με την στήριξή μας και την επιμονή σου θα τα καταφέρεις.

Το κέντρο απεξάρτησης αλκοόλ ακολουθεί ειδική μέθοδο για τους αλκοολικούς και τους αντιμετωπίζει με έξτρα προγράμματα και συνεδρίες καθώς θεωρεί την υποτροπή τους ακόμα πιο εύκολη από αυτή του ναρκομανή ή του τζογαδόρου. Ο χρόνος διάρκειας του προγράμματος είναι αρκετός και λειτουργεί ως σύμμαχος σε αυτό που το κέντρο απεξάρτησης αλκοόλ ορίζει ως σημείο μηδέν. Την πλήρη απεξάρτηση από τον εθισμό του αλκοόλ. Με έναν νέο τρόπο ζωής, στη μέθη πλέον…από τα αγαθά της ζωής.

Δείτε ένα σύντομο video με τα θετικά αποτελέσματα

του κέντρου μας από την απεξάρτηση αλκοόλ.

Δείτε ένα σύντομο video με τα θετικά αποτελέσματα του κέντρου μας από την απεξάρτηση αλκοόλ.